Wie ben ik?

Mijn naam is Hannie van der Poel-Huls, 29 jaar en woonachtig in het mooie Ede. Vanuit het onderwijs heb ik de overstap gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg. Mijn master Speltherapie heb ik in 2022 afgerond.

Ik ben een gestructureerd en betrouwbaar persoon. Ik houd van duidelijkheid en overzicht., maar ben zeker ook creatief en flexibel. Ik wil graag weten waar ik aan toe ben en waar ik naar toe wil. Deze basiswaarden zul je herkennen in ons contact. Ik zorg ervoor dat ook jij weet waar je aan toe bent en waar we naar toe willen. Als ouder, maar ook als client. Dat geeft een veilige basis waarin er gegroeid wordt. Vanuit mijn christelijke levensvisie doe ik mijn werk met veel passie.


Tijdens mijn opleiding heb ik onderzoek gedaan naar de werking van speltherapie bij kinderen die kanker hebben gehad. U kunt hier mijn thesis bekijken. Daarnaast heb ik een artikel geschreven voor het Vakblad Kinder en Jeugd- Psychotherapie. Het artikel vindt u hier. Sinds maart 2024 ben ik werkzaam als bestuurslid Kennisinnovatie bij de Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten (NVVS).


8 talenten, die je zult herkennen in mijn manier van werken zijn:


1. AANSTEKER: als ik een idee heb, kan ik dit gemakkelijk omzetten naar concrete acties.

2. ZINZOEKER: ik ben iemand die heel diep na kan denken over mijn normen en waarden.

3. BEWUSTE BEWEGER: ik heb heel duidelijk behoefte aan afwisseling in fysiek en mentaal bezig zijn.

4. JAZEGGER: verantwoordelijkheid nemen is voor mij ontzettend belangrijk.

5. GROEIMOTOR: ik vind het fantastisch om te zien dat andere mensen groeien en benoem dat ook snel.

6. MEETREKKER: ik kan mensen heel enthousiast maken.

7. MOOIMAKER: ik houd van de schoonheid van dingen. Ik kan daar intens van genieten.

8. BRUGGENBOUWER: verbinding met andere mensen is voor mij heel belangrijk. Ik houd er niet van als iedereen voor zichzelf leeft: samen sterker!